Stránky

10. 6. 2014

Křest DVD Vlk z Wall Street

V pondělí 9.6.2014 pokřtil v 18:00 zpěvák Matěj Ruppert na parníku Vltava v Praze DVD s filmem Vlk z Wall Street. Od sedmi následovala dvouhodinová plavba po Vltavě ve stylu hlavního hrdiny filmu, Jordana Belforta. Akce byla zdarma i pro širokou veřejnost, nicméně moc široké veřejnosti se na křest podívat nepřišlo (přestože byl k dispozici raut), a plavby se tak zúčastnili hlavně novináři, fotografové, lidé z filmové branže, organizátoři z řad Bontonfilmu, všelijaké modelky a protagonisté doprovodného programu. A pokud jste se na akci chystali a nevyšlo vám to, nesmutněte, následující fotografie vám tamní atmosféru snad alespoň trochu přiblíží. Křest proběhl standardně (a avizovaná asistentka oblečená pouze v bankovkách nakonec měla i jiné kusy oblečení), nicméně na lodi to vypadalo stylově. 

Křest Vlka z Wall Street


Focení u Vlka
Focení s Vlkem - Leonardo DiCaprio je ten první zleva

Focení s mažoretkami
Pózování s mažoretkami

Mažoretky
Mažoretky bohužel ihned po vyplutí lodi vyklidily pole. Škoda.

Barmanská show
Barmanská show byla z celého doprovodného programu tím nejlepším. Většina diváků se bohužel víc věnovala vzájemné konverzaci a pikantním nudlím (až moc pikantním).

Posádka
Někteří z návštěvníků akce vypadali, jako by vypadli přímo z filmu.

Tanečníci
Tanečnice (a tanečník) vypadali stylově (tanec ovšem nic moc). Avšak nesvlékali se (k mému smutku), protože na akci byly i děti.

Tanečníci v akci
Tanci samotnému pozornost věnoval málokdo. Částečně proto, že hudba vycházející ze slaboučké lodní zvukové aparatury nebyla skoro slyšet (objednaný DJ se snažil pouštět soundtrack z Vlka z Wall Street, ale nakonec to vzdal a pustil nějaký svůj ambivalentní mix.

Peníze v servisu
Hodující měli prakticky prostřeno na penězích.

Drogy
Komu nejela šunka, mohl si šňupnout dle libosti (foceno telefonem, byla tam tma).

No fucking
To by se Jordanu Belfortovi nelíbilo.

Projížďka po Vltavě
Projížďka po Vltavě stála za to.


Žádné komentáře:

Okomentovat