30. 11. 2014

Trailer na Star Wars: Episode VII jako od Lucase

Před pár dny se z hlubin vesmíru vynořil první mega-očekávaný teaser-trailer na sedmou epizodu Star Wars v režii J.J. Abramse (Super 8, nové dva Star Treky) a nadělil dychtivým fanouškům předčasné Vánoce. Vypadá to velmi nadějně:


V každém případě se kolem toho vyrojil asi milion diskuzí, jak od těch, co okamžitě dostali orgasmus, tak od těch, co nikdy nepřestanou nadávat na Disneyho, vadí jim podoba nového světelného meče s laserovou příčkou a dokonce píší na internetu články, v nichž zveřejňují vlastní a lepší designy světelných mečů.

Zábavnější je ale sledovat různé humory točící se kolem všeho, co se Star Wars souvisí, a kterých se díky traileru objevilo opět mnoho. Tenhle je sice zrovna o trochu starší, ale sedí perfektně:

Star Wars funny

Nejvtipnější je ale toto video několika fanoušků, kteří si dali tu práci a předělali kompletní trailer do podoby, která by pravděpodobně více vyhovovala Georgi Lucasovi (resp. jak by trailer vypadal, kdyby ho Lucas dodatečně upravil). Kam se ale poděl Jar-Jar Binks?



Žádné komentáře:

Okomentovat