24. 7. 2018

Mission: Impossible - Fallout v kině IMAX týden před premiérou

Šestý díl akčně-špionážní série Mission Impossible má sice oficiálně českou premiéru až 2. srpna, nicméně kdo bude chtít, bude mít možnost ho vidět už od 26. července, a to konkrétně exkluzivně v kině IMAX. Snímek pak vstoupí do běžné distribuce o týden později, mimo jiné i ve formátech podporujících 4DX a Dolby Atmos (v Cinema City dokonce už 30. července), avšak tohle je šance, jak film vidět opravdu co nejdříve. Jeden z důvodů předpremiérového uvedení je, že jde o první díl v sérii, který se natáčel ve 3D, k čemuž je obří plátno IMAXu ideální.

Informace o připravovaných projekcích naleznete na stránkách www.cinemacity.cz, kde se dají na Mission: Impossible - Fallout již nyní koupit vstupenky.

Hlavní roli agenta Ethana Hunta opět ztvárnil Tom Cruise, kterého ve vedlejších rolích doprovodili mimo jiné Rebecca Ferguson, Henry Cavill, Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames a Michelle Monaghan. Film napsal a režíroval Christopher McQuarrie, který natočil s Tomem Cruisem i snímky Jack Reacher: Poslední výstřel a předchozí díl Mission: Impossible s podtitulem Národ grázlů. Tom Cruise si navíc opět dělal sám všechny kaskadérské kousky, na které se můžete podívat v následujícím videu.



Žádné komentáře:

Okomentovat